Om Salli

Målet er klart – for mig er det vigtigste det gode håndværk og grundig rådgivning i kombination med en afslappet atmosfære.

Som kunde skal du føle dig forstået, set og hørt. Jeg har én kunde ad gangen, og jeg går det ekstra stykke for at skræddersy den helt rigtige behandling til dig.

Jeg er uddannet fra frisørskolen i København i ’16 og gik selvstændig umiddelbart efter min svendeprøve. Jeg har arbejdet med og for nogle af de største frisørbrands, fungerer som hårekspert for ALT.dk, Costume og WOMAN. Jeg har arbejdet på shows under CPH FW og sidst, men ikke mindst, arbejdet som frisør/stylist i artistområderne på NorthSide, Tinderbox og Haven Festival.

Jeg har tidligere haft egen salon som, kort efter vi åbnede, blev udråbt af Costume til at være en af Danmarks bedste saloner. Jeg havde ansatte og nød tiden meget. Men da det ikke efterlod den samme tid til at have mine egne kunder og heller ikke det kreative arbejde, foretrækker jeg derfor at være selvstændig i andres saloner. 

Du kan finde mig hos:


Kan kontaktes på:

Salli@freundkbh.dk eller +45 61 77 65 18